Kostvejleder i Allerød nær Birkerød & Hillerød

Klinik Gaudium er din kostvejleder i Allerød nær Birkerød og Hillerød.
Vi står klar til at hjælpe dig med kost- og livsstilsændringer. Vores tilgang er altid individuel, og vi tager højde for dine præferencer og nuværende livsstil.

Omfattende Kostvejledning i Allerød

Vores kostvejledning begynder med en detaljeret kropsanalyse, der inkluderer måling af fedtmasse, muskelmasse, væske, knoglemasse og kropsalder. Denne analyse giver os et præcist billede af din krop, så vi kan fastsætte mål, som er skræddersyet til dine behov.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kropsanalyse frem for at måle din BMI, da du godt kan have et øjt BMI uden at være overvægtig. Vi laver en grundig gennemgang af kropsanalysen sammen med dig og derefter fastlægger vi den kommende kostvejledning.

Vores kostvejledning inkluderer både kropsanalyse og kostplan. Kropsanalysen kan også købes separat, hvis du kun er interesseret i denne del. Vores analyser er grundige og giver en detaljeret indsigt i din kropssammensætning, som kan bruges til at sætte realistiske mål og følge din udvikling.

Omfattende Kostvejledning i Allerød

Som en del af dit forløb med din kostvejleder i Allerød nær Birkerød og Hillerød, tilbyder vi skræddersyede kostplaner. Vi analyserer dine nuværende spisevaner og holder dem op mod dit aktivitetsniveau og livsstil. Ud fra dette udarbejder vi en kostplan til dig, som afspejler en sundere livsstil samt dine ønsker og mål.

Et eksempel på en personlig kostplan, kan være en som giver dig effektiv hjælp til et vægttab, da den giver dig klare retningslinjer og struktur i din daglige kost.

For at få det bedste ud af vores kostvejledning anbefaler vi, at du medbringer en kostregistrering for 2-3 dage. Dette hjælper os med at få et klart billede af dine nuværende vaner og justere dem efter behov. Vi kommer også til at stille spørgsmål angående din livsstil og kostvaner. Her er det vigtigt at du altid er ærlig med os, så vi kan sammensætte en kostplan som giver mest mulig mening og værdi for dig.

Hvorfor skal du se en kostvejleder?

Bliver du også hurtigt forvirret over de mange modstridende sundhedsråd i medierne? Synes du også at det er svært at finde rundt i alle anbefalingerne? Som din kostvejleder i Allerød nær Birkerød og Hillerød, hjælper vi dig med at gennemgå din kost og livsstil og giver dig klare, evidensbaserede råd. Vores mål er at hjælpe dig med at træffe informerede valg og opnå en sundere livsstil.

Kostvejledning til livsstilssygdomme

Har du en livsstilssygdom som forhøjet blodtryk, kolesterol eller diabetes type 1? En ændring i kost- og motionsvaner kan forbedre dit helbred betydeligt. Som kliniske diætister er vi kvalificerede til at udføre diætbehandling og hjælpe dig med at håndtere dine helbredsudfordringer gennem kostændringer.

Mave-Tarm-Sygdomme

Lider du af en mave-tarm-sygdom som irritabel tarm, cøliaki eller laktoseintolerance? Vi tilbyder specialiseret diætbehandling, der kan hjælpe dig med at håndtere dine symptomer. Det er vigtigt, at du har fået stillet en diagnose af en læge, før du begynder hos os, da vi ikke kan stille diagnoser.
Vi kan hjælpe dig med at tilpasse din kost for at lindre dine symptomer og forbedre dit velvære.

Bestil konsultation hos din kostvejleder i Allerød

Er det på tide at gøre noget godt for dig selv og begynde at prioritere din krop og helbred? Skal i år være året hvor du får en sundere hverdag? Kontakt Klinik Gaudium og lad os hjælpe dig gennem kostvejledning.

Book en tid til individuel vejledning hos en af vores kliniske diætister.

Adresse:

M.D. Madsensvej 16 3450 Allerød CVR: 43552805

Telefon og mail

+45 61301001 kontakt@klinikgaudium.dk

Åbent

Mandag–Fredag: kl. 8.00-19.00
weekend efter aftale.