Kropsanalyse

Ved en kropsanalyse måles din fedtmasse, muskelmasse, væske, knoglemasse, BMI, kropsalder og dit kaloriebehov.

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi som klinisk diætist kan hjælpe dig med kropsanalyse. 

Tanita Body Composition Analyzer

En kropsanalyse er mere præcis end fx BMI, da du godt kan have et højt BMI uden at være overvægtig. I vores sundhedsvæsen er det ofte BMI som bliver anvendt som indikator for menneskers sundhed og ernæringstilstand. BMI er dog meget unuanceret, da det er et indextal, som kun tager udgangspunkt i højde og vægt.

Ved en kropsanalyse måles hvad den samlede vægt består af, og her kan man vurdere om fedtmassen er indenfor normalområdet. Hvis du har en ”høj” vægt, så kan din fedtmasse sagtens være normal, hvilket er rart at vide.

Kropsanalysen kan også være en hjælp når der skal sættes et mål for vejledningen. Den estimerer dit kaloriebehov mere præcist end ved udregning med en formel. Så hvis du ønsker en kostplan, vil det være det målte behov vi tager udgangspunkt i. Når forløbet er i gang, så bruges kropsanalysen til at følge din udvikling, hvad enten du ønsker mere eller mindre fedtmasse eller mere muskelmasse.

Du kan få foretaget en kropsanalyse ved alle individuelle konsultationer uanset hvad du ønsker vejledning i og er altid inkluderet i prisen. Kropsanalysen kan også købes særskilt – altså uden kostvejledning. Du får resultatet med hjem og kropsanalysen vil altid blive grundigt gennemgået med dig.

Du kan bestille en særskilt tid til en kropsanalyse, det tager 15 minutter. En kropsanalyse er inkluderet, når du bestiller en individuel vejledning på 60 minutter.

Adresse:

M.D. Madsensvej 16 3450 Allerød CVR: 43552805

Telefon og mail

+45 61301001 kontakt@klinikgaudium.dk

Åbent

Mandag–Fredag: kl. 8.00-19.00
weekend efter aftale.