HOS de KLINISKe DIÆTISTer Klinik Gaudium

…brænder vi for at hjælpe med ændring af kostvaner på en professionel, sjov og nærværende måde. 
Vi har altid en individuel tilgang til din problemstilling og vægter dine præferencer og nuværende livsstil højt.
Vi følger med i den nyeste forskning og anvender altid den nyeste viden.

Adelaide Elise

Autoriseret klinisk diætist

Når du booker en tid hos Adelaide får du en diætist der er grundig og effektiv og som brænder for at give dig den bedste vejledning ud fra dine forudsætninger. Du bliver taget med på råd, men får også klar besked, ud fra Adelaides massive faglige viden. Adelaide blev uddannet i 2007 og har været ansat på Glostrup Hospital, Steno Diabetes Center og Hvidovre Hospital. På Hvidovre Hospital, har Adelaide blandt andet stået for et forskningsprojekt om probiotikas, Colpermin og FODMAPs effekt på IBS patienter. Dertil har Adelaide også deltaget i forskning inden for diabetes og overvægt. Adelaide er også lokalt uddannet metakognitiv coach. Adelaide har også stor viden om operationer for overvægt samt vægttabsmedicin.

Ud over klinikken i Allerød er Adelaide underviser på Fitness institute på kostvejleder uddannelsen og hver fredag sidder hun UN CITYs læge klinik.

Adelaide har stor interesse og viden inden for fodbold og er tilknyttet Hvidovre IF Fodbold og Strudal football Academy.

Adelaide er i klinikken Mandag og onsdag  imellem kl.  8-19

Matilde Kruse

Autoriseret klinisk diætist

Når du booker en tid hos Matilde, får du vejledning, der tager udgangspunkt i dine mål, ønsker og behov. Hun inddrager altid individets ressourcer og hverdag i sine overvejelser om, hvilke tilgange og metoder der skal benyttes for at opnå de opstillede mål. Matilde brænder for at arbejde med varige livsstilsændringer, vaner og vægttab. Gennem sine praktikophold på hhv. Hillerød Hospital og Rigshospitalet har Matilde opnået værdifuld erfaring inden for diætvejledning, især inden for områder som KOL, hjertekarsygdomme, forhøjet kolesterol samt over- og undervægt.

Desuden har Matilde skrevet speciale om medicinsk vægttab, hvilket har bidraget til en stor viden indenfor dette område.  Udover at være klinisk diætist læser Matilde en kandidat i Human Ernæring. Derfor vil du kunne finde Matilde i klinikken på forskellige dage.

Camilla Frydenberg

Autoriseret klinisk diætist

Når du booker en tid hos Camilla får du et forløb der er tilpasset dit behov. Uanset hvad din udfordringer er, så tager forløbet altid udgangspunkt i dine nuværende vaner.

Camilla blev uddannet i 2006, og har været ansat på Hvidovre Hospital i 11 år. Her har Camilla bl.a. beskæftiget sig med forskning indenfor diabetes og har undervist læger, sygeplejersker og diætister både i Danmark og Europa. Siden 2015 har Camilla haft klinik i Allerød  samt firmaet Company Health, som leverer sundhedsløsninger til andre virksomheder. Camilla er også tilknyttet Strudal football Academy, og underviser på Fitness Institute samt uddannet metakognitiv coach.

Camilla er i Klinikken Tirsdage imellem kl. 15-19

 

Adresse:

M.D. Madsensvej 16 3450 Allerød CVR: 43552805

Telefon og mail

+45 61301001 kontakt@klinikgaudium.dk

Åbent

Mandag–Fredag: kl. 8.00-19.00
weekend efter aftale.