Rygestop Kursus

Et rygestopkursus er designet til at hjælpe personer, der ønsker at stoppe med at ryge, ved at tilbyde støtte, vejledning og strategier til at overvinde rygetrang og afhængighed.
Indholdet af vores online rygestop kursus, kan læses her.

Rygestop

Vores kursus til rygestop er et individuelt kursus for dig der ønsker at stoppe med at ryge
og du vil få tilknyttet en fast rygestop konsulent til dit forløb.

Vi har god erfaring med vores 6-trins forløb som ofte vil være 5 samtaler over de første 6
måneder samt en efter 1 år. Du vil i forløbet få udleveret inspirationsmateriale ud fra hvor
du er i processen og hvornår dit rygestop fastlægges.

Forløbet

1. Psykoedukation: Du får information om de sundhedsmæssige risici ved rygning, fordelene ved at stoppe med at ryge og hvordan rygning påvirker kroppen.

2. Afhængighedsforståelse: Kursusdeltagerne lærer om nikotinafhængighed og de fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter af rygning.

3. Rygestopmetoder: Din personlige rygestop coach præsenterer forskellige metoder og teknikker til rygestop, herunder nikotinerstatningsterapi (fx nikotintyggegummi
     eller plaster), receptpligtig medicin, kold tyrker (at stoppe uden brug af nikotinerstatningsmidler), mindfulness og andre adfærdsændringsstrategier.

4. Håndtering af trang og abstinenssymptomer: Du lærer at genkende og håndtere de fysiske og mentale trang, der kan opstå, når man forsøger at stoppe med at ryge.

5. Langsigtede strategier: i samarbejde udvikler vi en personlig plan for at forblive røgfri på lang sigt og undgå tilbagefald. Dette kan omfatte strategier til
     stresshåndtering, vægtkontrol og sunde livsstilsvalg.

6. Opfølgning og support: De fleste kan klare sig med 6 samtaler, 5 de første 6 mdr. og 1 efter 1 år, nogle har behov for flere opfølgninger, hvilke vi også imødekommer.

Samlet Pris for et online rygestop kursusforløb: 2800 kr.

Adresse:

M.D. Madsensvej 16 3450 Allerød CVR: 43552805

Telefon og mail

+45 61301001 kontakt@klinikgaudium.dk

Åbent

Mandag–Fredag: kl. 8.00-19.00
weekend efter aftale.