Vægttab

Et vægttab kan være med til at forebygge livsstilssygdomme eller få dig til, at føle dig mere tilpas i din krop. Vi vil typisk begynde med en kropsanalyse (link til beskrivelse af denne), hvor vi kan måle fedtmasse, muskelmasse, væske, knoglemasse, kaloriebehov, kropsalder mm.

Kropsanalyse, Kostvaner, Aktivitetsniveau m.m.

Vores kropsanalyse kan bruges som udgangspunkt for din målsætning, men det er dit valg om du ønsker at benytte den eller om målene skal sættes ud fra andre parametre.

Indledningsvis vil vi gennemgå dine nuværende kostvaner, dit aktivitetsniveau og din livsstil. Når du skal tabe dig, kan det være rart med en kostplan, hvor du kan se, hvor meget mad der passer til dig. Vores kostplaner er tiltænkt som guidelines, og du skal ikke nødvendigvis måle og veje din mad. Hvis du ønsker at få en kostplan, så laver vi den i samarbejde med dig, så den tager udgangspunkt i hvordan din hverdag ser ud. Vi taler typisk også om den mentale del af et vægttab, da det ofte i højere grad er faktorer som mentalt overskud og vaner der er udfordringerne fremfor viden om sund mad.

Medicinsk eller kirurgisk vægttab

Har du kæmpet med overvægt i årevis, så kan medicin eller kirurgi være en løsning. Mange anset det for en let løsning, men det er det langt fra. Det kan være en nødvendig løsning, og for at opnå et sundt og varigt vægttab kan det være en god ide, at supplere med diætistvejledning. Både medicinsk og kirurgisk behandling af overvægt resulterer ofte i nedsat appetit og her er det vigtigt, at du spiser det kroppen, har brug for, så du ikke kommer til at mangle vigtige næringsstoffer. Det kan vi hjælpe med at vejlede dig i. Vi kan også vejlede i, hvilke tilskud du evt. kan have behov for.

Forløbene kan være meget forskellige og tilpasses altid dit behov. Antallet af opfølgninger vil også variere afhængig af dit behov. For de fleste vil en indledende konsultation og et klippekort med 5 opfølgninger være tilpas.

Du kan forberede dig til vejledningen ved at medbringe en kostregistrering for 2-3 dage.

Både kropsanalyse og kostplan er inkluderet i prisen.

Bestil en individuel vejledning på 60 minutter første gang.